PREDSTAVITEV KNJIGE

SPoročilo človeštvu na razcepu poti

'Predstavitev' - moje mnenje

Kakšna se je vam zdela knjiga - Morda kratek stavek ?

Meni se je v prvi vrsti, ko sem jo prebrala do konca, z eno besedo zdela šokantna - ZAKAJ?

... ker ljudje nismo informirani o tem, kaj se na tem planetu dejansko dogaja. Kaj se je in kaj vse se še bo. Ljudem knjiga pomaga, da se prebudijo in sicer z znanjem. Tudi za predstavitev knjige v časopisih piše: Ozavestite se, prosimo, z realnostjo našega sveta - samo znanje ZAŠČITI.

Stvar je namreč v tem, da nam resnica nikdar ni bila razkrita, se pravi: bila nam je namensko prikrita!

TOREJ, kako, zakaj, čemu?

Iz vsebine izvemo o t.i. reptilskih in drugih nezemeljskih vrstah na našem planetu, o tajni vladi, o orožju, ki so ga izumili pa o tem ne informirajo ljudi, o farmacevtski politiki pa o tistih, ki nas prikrito-sistemsko že nadzirajo a nas hočejo podrediti do skrajnih meja, ko hočejo imeti v oblasti in pod kontrolo celo človeštvo - kako, na kakšen način ohranjajo in tudi ustvarjajo bolezni, odvisnosti, strah, čim nižji nivo zavesti v ljudeh, kar omogoča nadaljnje zavajanje ter vpliv - posledično disciplinacijo, pohlevnost, vodljivost.
Govori o dejstvih, da živimo v svetu, od oblastnikov vedno zanikane konspiracije in nam zelo dobro nakaže tudi prihodnost - kaj sledi človeštvu v prihajajočih letih.
Te strašljive, sprva se zdi šokantne, težko sprejemljive, a skozi dejstva prepoznane resnice, nam pomagajo, da se prebudimo in spregledamo, kaj točneje se dogaja - kdo in za-kaj nam lažejo, kaj vse se nam prikriva - kdo so tisti, ki 'nevedni' sledijo svoji podzavesti, in kdo so tisti zavedni, ki vedo.
Torej: komu oz. čemu slediti? Kdo mi resnično smo? Od kod človek pravzaprav izvira? Kje, kakšne so njegove prave korenine? Kaj je njegov namen, za čim notranje stremi?
Knjiga je napisana tako, da nas konstantno vodi, kako se do teh informacij/resnic svobodneje pristopa, kako se z njimi celoviteje sooča, kako se osvobaja notranje nemoči in kako vzpodbuja spoznanja, da se 'zmaguje'.
Še nikoli ni bilo tako pomembno kot sedaj, da se ljudje streznimo in prebudimo, se med seboj povežemo kot močna celota, ter zahtevamo - dosežemo, da se sistem brezkompromisno spremeni in ob takšnem 'prehodu' pozitivneje obvladuje.
In da se potrudimo, prilagodimo, ko ugotovimo, da nam ni treba živeti s parazitom v sebi! Razumete, da večina ljudi sploh ne zmore prepoznati ta, prikriti del sebe, ki ne dopušča svobodneje zaživeti. Opažate to? Nekateri bodo še vnaprej ta mračni del o-hranili zaradi pomanjkanja pripravljenosti na prihajajoče evolucijske premike - spremembe zavesti.
Knjiga nam namreč pomaga, nas vodi skozi prehod – iz stanja nevednosti/strahu, skozi znanje v stanje brezskrbnosti - v zrelost, človeško celovitost.
Rada bi vam še pričala o svojem doživljanju ob prebiranju knjige na samem začetku: Najprej sem se seznanila z nadpovprečno inteligentno prisotnostjo, kateri sem neskončno hvaležna, da jo lahko skozi knjigo vsrkamo vase. Doživela sem občutje absolutne ljubezni, blaženo frekvenco, absolutno ločenost od grobega. Se pravi – čisto beli svet!
Kot da bi name padala senca totalne svetlobe, najbolj mirna prisotnost, kot Bog fizično - recimo, ki me spodbuja, da z njim komuniciram konstantno tako, da se je vse kar razmišljam, sproti povezovalo.
Nek občutek večnosti, me je obdal, močan občutek, da ni več čas za osebnostne malenkosti - se pravi, da naj vse kar delam, delam s srcem - 100%!
Knjigo sem si tudi polagala na mesta, kjer sem imela bolečino ali napetost. In po tem se mi je zdelo, da je postajalo telo brez teme - kot čista svetloba.

Knjigo si lahko tudi brezplačno prenesete na računalnik ali jo preberete preko spletne strani Antropozofskega društva Slovenije.

(Karakuma Samai – http://www.kraljestvo.com )