Gripa - Dogajanje v Ukrajini – nov. 2009

Verjetno večina med vami ni obveščena o dogajanju v Ukrajini, saj naši mediji poročajo bore malo o dogajanju. Namreč, v roku enega tedna je tam za novo gripo zbolelo že preko 870.000 ljudi, umrlo pa jih je že 135 (neuradni podatki pa govorijo o precej večjih številkah, bilo naj bi nekaj 1000 mrtvih). Samo v zadnjem dnevu so zabeležili več kot 200.000 novo obolelih. Večina umrlih ni umrla zaradi nove gripe H1N1, temveč zaradi neke nove bolezni, ki napade pljuča, tako, da ljudje izkrvavijo skozi pljuča (govori se o pljučni kugi, mutaciji virusa H1N1 itd.) Pljuča naj bi se dobesedno stopila, saj se segrejejo na 55°C. V nekaterih okrajih Ukrajine naj bi zbolela že polovica prebivalstva.
http://www.kyivpost.com/news/nation/detail/52120/

Kar je pri zgodbi še posebej zanimivo, je dejstvo, da so v Ukrajini pred tednom dni od izbruha konec oktobra imeli le malo obolelih za H1N1. 31. oktobra pa so ljudje poročali, da so ponoči manjša letala "škropila" ozračje s chemtraili, od takrat dalje pa se je začela epidemija strahovitih razsežnosti. Oblast že razmišlja, da bi uvedla vojaško oblast, da bi lahko cepila državljane brez "prava glasanja", kaznovali pa naj bi tiste, ki govorijo proti cepljenju in se nočejo cepiti.

Izjava Ukrajinskega predsednika

Kar pa je najpomembnejše: že avgusta letos pa je izraelski mikrobiolog Joseph Moche v ZDA za radijsko oddajo povedal, da Baxter v svojih laboratorijih v Ukrajini razvija biološko orožje, ki ga bodo uporabili v cepivih za H1N1 in, ki bo povzročil masovno smrt prebivalstva. Kmalu za tem so ga aretirali na način, kot smo ga navajeni iz raznih ameriških akcijskih filmov. Skupina specialcev ga je skušala (neoboroženega znanstvenika!) aretirati s pomočjo solzivca, vojaškega oklepnika, posebnega robota ... in po nekaj urah so ga uspeli spraviti ven iz avtomobila, kjer je mirno sedel, z elektrošokerjem. Poglejte si res šokanten video, kako so se lotili enega samega človeka. Uradna razlaga je bila, da je grozil beli hiši z 'unspecified threat'.
Članek 1, Video, Članek 2

Ljudje v Ukrajini so panični, hodijo naokrog v maskah, ki so itak že pošle in cepajo kot muhe. Šole, kino in ostala skupinska srečanja so prepovedana za tri tedne, gibanje in potovanje je omejeno, določena območja so v karanteni, sosednje države (Slovaška, Poljska, Rusija, Madžarska) pa že zapirajo meje z Ukrajino.
In seveda bo ZDA "pomagala" Ukrajini z 930.000 dozami cepiva:
In seveda bo ZDA "pomagala" Ukrajini z 930.000 dozami cepiva

O dogajanju poročajo tudi veliki mediji

Pa tudi pri nas se najde kak članek

Razvoj bolj odporne bakterije, ki povzroča kugo in ki bila dalj časa obstojna v zraku, odporna na antibiotike, so razvijali že v Sovjetski zvezi

Se je zdaj zares začelo, o čemer se že dalj časa govori, a jih večina skomigne z rameni in si misli, da je to še ena teorija zarote več. Nas bodo zares iztrebili? Ukrajina ni daleč od Slovenije!!!

One Flu Over the Ukraine's Nest

To se dogaja le nekaj 100 km stran od nas – neodvisni mediji pa so tiho, in poročajo o nepomembnih šokantnih stvareh …

Novi primeri so se iznenada začeli pojavljati tudi v Indiji.

Vir: Prejeto po e-pošti