Kemtreils - Projekt ZDA zastruplja naše nebo

Chemtraili nad Velenjem

6. oktober 2007

Včeraj popoldne sem bil priča Chemtrailom v nastjanju. Ob približno 16h sem na nebu nad Velenjem opazil dve sledi v obliki črke X (kar je zelo značilno za chemtraile). Nebo je bilo jasno, sijalo je sonce, vetra ni bilo. V slabe pol ure je nad mano letelo več kot 10 letal, ki so puščala kemijske repe. Vrstila so se eno za drugim in ustvarjala mrežo. Istočasno so na nebu nad mano bila tudi do 4 letala, ki so letela vzporedno na že nastale sledi! Zanimivo se mi je zdelo, da so vsa letela dokaj nizko, a slišati jih ni bilo. V vseh primerih je šlo za ogromna bela letala, kakršnih v Sloveniji zagotovo nimamo. Tisto, ki je letelo najnižje, je imelo spodaj na krilih neke rdeče oznake.

Na žalost pri sebi nisem imel fotoaparata, sem pa ujel veliko posnetkov kar s svojim mobitelom - slike so nalepljene v pravilnem časovnem zaporedju: http://chemtrails.blog.siol.net/ http://chemtrails.blog.siol.net/2007/10/06/chemtraili-nad-velenjem/

Spodnjo sliko s CHEMTRAILI je posnel bralec Revije Misteriji, 13. avgusta 2005 v okolici Laškega. Na fotografiji lahko vidimo pravcato "vojno zvezd" nad našim nebom.

Slike tudi iz ostalih krajev

CREDO MUTWA