Kemtreils

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali, ki po analizah neodvisnih raziskovalcev vsebujejo škodljive snovi za človekovo zdravje in okolje. To so kemične snovi v koncentracijah, ki daleč presegajo dovoljene, pa tudi z genetskim inženiringom pridobljeni biološki agensi, ki naj bi omogočali manipuliranje z DNK.Chemtraili tvorijo umetne "oblake", ki naj bi prav tako omogočali manipulacijo z vremenom. Operacija razprševanja chemtrailov oziroma aerosolov, razpršenih kovinskih delcev, je globalna in že nekaj časa intenzivno poteka tudi v Sloveniji.Ko vidimo letalo, ki brizga to tekočino, vidimo za njim belo sled, ki pa se za razliko od navadnih letalskih kondenzov ne zmanjša in tudi takoj ne izgine. Zaradi takšnega načina se je aluminijeve zmesi prijelo ime "Chemtraili" ali če to prevedemo - kemični repi.

Po intenzivnem škropljenju kemikalij v ozračje postane nebo bolj belo. To je posledica razpršenega prahu aluminija, pa tudi zbranih kapljic kondenza, ki so primešane Chemtrail tekočini.

V dnevih in tednih po škropljenju so npr. v ZDA zaznali povečanje naslednjih simptomov: spontane krvavitve iz nosu, težave z dihanjem, glavoboli, motnje v ravnotežju in kronična utrujenost. Pogostejše so bile epidemije gripe, astme, vnetja mrežnice in kratkoročne izgube spomina. V Sloveniji se pršenje največkrat dogaja konec tedna.

Vir: Skrivnosti sveta

Ali je bilo vremensko orožje že uporabljeno v vojni?

Obstojajo tudi informacije, ki bi jih bilo potrebno vzeti zares, namrec, da se je vremensko orožje že uporabilo: za casa napada oboroženih sil NATO spomladi leta 1999 so bile nad Srbijo tedne dolgo posebne vremenske razmere. Vremenski sateliti so porocali o jasnem vremenu nad vso Evropo, medtem ko je bila samo Srbija tako zakrita z oblaki, da bi na satelitskih posnetkih lahko videl meje. Vremenski fenomen je spremljala kot porocajo mnogi ocevidci, vztrajna suša, ki se je po zakljucku vojaške intervencije NATA preobrazila v daljše sušno obdobje. Nenavadno vreme je bilo v ostalih deželah prejšnje Jugoslavije predmet casopisnih clankov in pisem bralcev. Tudi klima v Severni Koreji je skrb vzbujajoca. Tudi tam je vladala vec let zapored okrog leta 2000 grozljiva suša. Te suše so v komunisticni deželi pripeljale do znanih lakot, ki so destabilizirale vlado, po "dogodku v naravi", ki se v nobeni sosednji deželi, na primer Južni Koreji, ni ponovil niti približno v taki obliki!